Wij geloven in jouw succes en dat kennis je helpt om de beste resultaten te behalen.

Onze diensten

BTW aangiften

Eens per kwartaal moet je aangifte BTW doen, of vaker als je heel erg groot bent of aanleiding hebt gegeven tot wantrouwen. Verdien dat vertrouwen terug!

Wij richten je administratie zo in dat aangiften in een keer kloppen.

Een controle die wij altijd doen, of die we je leren, is of de verhouding tussen omzet en BTW klopt. Klopt die verhouding niet, dan lossen wij de oorzaak van het verschil op.

Loon Administratie

Personeel kost meer dan een netto loon. Loonbelasting, sociale verzekeringen, pensioenpremie, algemene verzekeringen. Ieder potje vraagt contracten, opgaven en geld, zelfs nadat iemand allang geen werk meer verricht. Zou je er wel aan beginnen?

Wij verzorgen de benodigde berekeningen en opgaven.

Winst Aangiften Vpb en IB

De Belastingdienst wil weten hoe het ging. Wij richten je administratie in op beschikbaarheid van benodigde cijfers, en op het snel voorhanden zijn van bewijzen.

In administraties zien wij regelmatig hoe je geld bespaart; wij geven dan gedegen advies.

Een dwarsdoorsnede van de administratie maken om onder een goedkoper belastingregime te vallen? Het kan, bij voorkeur met weinig handwerk.

Product
Ontwikkeling

Welk resultaat bereik je met een product, en welke financiering vereist dat? Zijn andere oplossingen mogelijk in productie of verkoop? Wij helpen met het rekenwerk, bouwen tools om alternatieven door te rekenen, trainen vaste medewerkers om op dagelijkse basis te ondersteunen, blijven op afstand beschikbaar voor updates en bijscholing.